Copy
Newsletter nº 3                                                                                                                   Març 2016

Avalis de Catalunya afavoreix la innovació i la internacionalització de les pimes catalanes.
Amb un nou producte, AVALIS I + i, que et permet obtenir un increment del finançament dels teus projectes d´innovació gràcies al nostre aval, i amb millors condicions financeres.
Truca’ns al telèfon 901 900 214 o posat en contacte clicant en el següent enllaç de la nostra pàgina web.

 
Línies de Suport Financer a la Inversió industrial

El Ministeri d´Industria ha tret una nova línia de suport a la inversió industrial. Aquesta línia té una dotació total de 750 milions €, amb el principal objectiu que l’any 2020, el PIB del sector industrial representi el 20% del total. 
Aquests préstecs van destinats a finançar el 75% del projecte, amb un mínim de 75.000 €.

Són a tipus FIXE, i amb un període d’amortització de 10 anys amb 3 anys de carència inclosos. Es requereix un aval del 10% per sol·licitar-lo.
Amb la garantia de AVALIS, no tan sols pots accedir a aquest finançament (amb el 10% d’aval que es requereix) sinó que també pots millorar les condicions dels préstecs oferts pel Ministeri.
 
Del 18 d’abril a l'1 de juny, s’obre el període de sol·licitud.
Podeu informar-vos a través dels nostres assessors als telèfons 901 900 214 ó 932 980 260, i demanar per la Sra. Vanesa Ocaña, qui us informarà sobre les característiques d´aquesta línia.

També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del Mail avals@avalis.cat.

Com podeu millorar les condicions financeres d´aquesta línia?

Durant l’estudi de l’operació, els tècnics del Ministeri avaluen cada empresa en funció de la seva situació econòmica–financera.  Quan es comunica l'aprovació del préstec, el tipus d'interès que s’aplica és FIXE i es correspon a la següent taula:

                                             

Si la vostra classificació es Bona o Satisfactòria, podeu millorar les condicions financeres incrementant el percentatge d’aval, del 10% inicial. Per exemple:


Cas d'èxit
A la nostra web podreu trobar casos reals d'èxit, amb diferents tipus d'operacions que han ajudat a empresaris a fer realitat els seus projectes.
L'últim cas publicat és el de l’empresa ICAR VISION SYSTEMS, S.L., on Avalis va atorgar una garantia per la formalització d’un préstec CDTI. Us convidem a conèixer-lo en el següent enllaç: icar

 

TRUCAN´S AL NOSTRE NOU TELÈFON D'INFORMACIÓ

901 900 214

I els nostres assessors t'informaran de com podem avalar la teva empresa.

 
La nostra adreça és:
 

Avalis SGR

Gran Vía 635, 4a planta

Barcelona, 08010
Vols actualitzar el teu perfil o donar-te de baixa d'aquesta newsletters?


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Avalis SGR · Gran Vía 635, 4a planta · Barcelona, 08010 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp