Copy
Newsletter nº 7                                                                                                            Febrer 2017
Avalis de Catalunya concedeix al 2016 gairebé 1.500 avals per valor de més de 131 milions d'euros
  • Un total de 795 empreses i autònoms han pogut accedir al crèdit gràcies a la Societat de Garantia Recíproca.
  • En els últims 3 anys l'entitat ha aconseguit doblar la seva activitat.
  • De cara a 2017, l'objectiu és aconseguir els 155 milions en avals.
Avalis de Catalunya Societat de Garantia Recíproca (S.G.R) ha concedit 1.483 avals per valor de 131.768.940 € en 2016. Un total de 795 pimes i autònoms han pogut accedir al crèdit gràcies als avals concedits durant aquest període.

El nombre d'avals ha augmentat un 2% respecte al mateix període de l'any anterior i l'import mitjà per operació s'ha situat en els 88.853 €. 

Així mateix, el 76 % d'avals concedits inclou línies de circulant i avals d'inversió davant entitats financeres, el 17,5 % correspon a avals tècnics i econòmics davant clients i proveïdors i el 6,5 % restant a avals davant altres organismes oficials. 

Els avals per a circulant i per a inversió davant entitats financeres han disminuït un 7% en 2016. Per contra, els avals tècnics i econòmics són els que més han augmentat en 2016, juntament amb els avals concedits davant altres organismes, que s'han incrementat un 27%. 

En total, les operacions avalades per l'entitat durant 2016 han permès que 241 milions d'euros de finançament induït arribin a pimes i autònoms. En el període 2007-16, aquesta xifra ascendeix a 1.651 milions.

Un altre de les dades destacables de 2016 és el creixement del risc viu d’Avalis en un 2% pel que fa a l'any anterior, situant-se en els 380.870.110 €. Gràcies a aquestes xifres, que han anat creixent any rere any, Avalis de Catalunya ocupa la tercera posició en risc viu de les societats de Garantia Recíproca d'Espanya.

10 anys de creixement

En l'última dècada, Avalis, que es va fundar en 2003, ha anat creixent en volum d'avals a autònoms i pimes. Així, l'any 2014 va ser el que va experimentar un major augment, que es va disparar fins al 66%. “En aquests últims 3 anys hem aconseguit doblegar el nivell d'activitat que generàvem en 2013”, ha explicat Josep Lores, conseller delegat de Avalis. Durant aquests deu anys, l'entitat ha ajudat a obtenir finançament a un total de 4.584 empreses i autònoms.

De cara al proper any, Avalis de Catalunya S.G.R. s'ha marcat com a objectiu aconseguir els 155 milions en avals. Per a això, s'han incorporat tres delegats en la Catalunya Central, el Camp de Tarragona i la província de Girona amb els quals es busca millorar el servei i aconseguir major proximitat, tant amb el client directe com amb les entitats financeres.

 
Acord amb Caixabank Equipment Finance, SA
 
El passat 14 de desembre es va signar un conveni entre Avalis de Catalunya, Sociedad de Garantia Recíproca (S.G.R)  i CaixaBank Equipment Finance, SA que té per finalitat establir un marc regulador entre les dues parts i definir les condicions de col·laboració per posar a disposició de les pimes i autònoms  productes financers i avals.
 
Amb aquest acord es pretén facilitar l’accés a aquests col·lectius a les operacions de renting mitjançant contractes d’arrendament i prestació de serveis de béns mobles. 
L’acord l’han signat a la seu de Caixa Equipment Finance el conseller delegat d’Avalis de Catalunya, SGR Sr. Josep Lores i el director general de Caixa Equipment Finance Sr. Javier Ruiz.

 
Avalis de Catalunya i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, ha acordat prorrogar el conveni de finançament signat l'any 2016 fins el 31 de desembre de 2017.
 
Aquest conveni millora sensiblement les condicions pel finançament dirigit a Pimes i autònoms del sector agrícola,  ramader, pesquer i agroalimentari per a inversions   i/o circulant i les característiques principals son:
 
  • Beneficiaris: PIMES i autònoms dels sectors agrari, ramader, pesquer, forestal i agroalimentari, per a inversions   i/o circulant.
  • Imports: Aval fins a 1.000.000 € per operació, i 1.500.000 € per titular o grup econòmic.
  • Inversió: Podem avalar fins al 100% de l'operació.
  • Circulant: Aval Màxim del 50% de l´import total.
  • Necessari: Certificat d'elegibilitat del DARP que serà tramitat per Avalis quan l'operació s'autoritzi
 
Entitats financeres adherides al conveni:Canvis en el Consell d'Administració d'Avalis de Catalunya, SGR
 
Amb efectes 31/12/2016 s’han produït els següents canvis per raó de permanència màxima en el Consell d’Administració d’Avalis de Catalunya, SGR.

D’una banda el Sr. Josep Lluís Rovira Escubós, que ha estat membre del Consell 10 anys, causa baixa. Addicionalment, como representant de Foment del Treball Nacional, el Sr. José Antonio DÍaz Salanova que ho ha estat des de la constitució d’Avalis de Catalunya, SGR  a l’any 2003 ha estat substituït  pel Sr. Joan Torras Gómez, a qui donem la benvinguda.

S’agraeix als dos consellers sortints la implicació i dedicació al projecte d’Avalis de Catalunya, SGR.
Acte d’entrega de distinció commemorativa per part del President d’Avalis Sr. Josep Ramón Sanromà al Sr. José Antonio Díaz Salanova  i al Sr. Josep Lluís Rovira Escubós.

 

Cas d'èxit

A la nostra web podreu trobar casos reals d'èxit, amb diferents tipus d'operacions que han ajudat a empresaris a fer realitat els seus projectes.
SURFACE MOUNT TECHNOLOGY EUROPE SL, on Avalis va atorgar una garantia del 50% d'una pòlissa global. Us convidem a conèixer-ho en el següent enllaç: SMT

 

TRUCAN´S AL NOSTRE NOU TELÈFON D'INFORMACIÓ

901 900 214

I els nostres assessors t'informaran de com podem avalar la teva empresa.

 
La nostra adreça és:
 

Avalis SGR

Gran Vía 635, 4a planta

Barcelona, 08010
Vols actualitzar el teu perfil o donar-te de baixa d'aquesta newsletters?


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Avalis SGR · Gran Vía 635, 4a planta · Barcelona, 08010 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp