Copy
Newsletter nº 2                                                                                                                   Gener 2016

Avalis de Catalunya us desitja un any 2016 ple d'èxits 
I perquè pugueu realitzar els vostres projectes, tant nacionals com internacionals, els nostres comercials poden assessorar-vos i ajudar-vos a aconseguir els objectius definitius des del punt de vista financer.

Trucan's al telèfon 93 298 02 60 o posa't en contacte clicant en el següent enllaç de la nostra pàgina web: sol·licitud.
 
Avalis en el 2015

A l'any 2015, Avalis ha tancat amb la xifra rècord de formalitzacions de 1.477 operacions, amb un creixent del 15% respecte a l'any anterior.
Això ha suposat facilitar finançament a 7981 pimes i autònoms, per import de 135 milions d'euros, i la creació i manteniment de 28.034 llocs de treball.

Finança el teu projecte 2016 amb l'aval d'Avalis, conjuntament amb la teva entitat financera !!!

Entrevista al nostre Conseller Delegat, Sr. Josep Lores

El diari xinès OuHua, va publicar al mes de novembre una entrevista amb el nostre Conseller Delegat, Sr. Josep Lores. OuHua és un dels dos diaris que existeixen a Catalunya que va dirigit a les empreses xineses en el país.

L'activitat xinesa al nostre país no es redueix a la tenda o al restaurant de barri, sinó que s'estàn posant en marxa importants projectes empresarials, tant de xinesos que arriben amb capital per a invertir, com d'executius d'empreses xineses a Catalunya i als estudiants que venen a les nostres universitats i es queden a viure aquí.

Entrevista: Josep Lores a OuHua

Cas d'èxit del mes
A la nostra web podreu trobar casos reals d'èxit, amb diferents tipus d'operacions que han ajudat a empresaris a fer realitat els seus projectes.
L'últim cas publicat és el de l'empresa PEGI ENGINEERING, S.L.P., on Avalis va atorgar una garantia del 50%, d'un total de 2,5 milions d'euros, per a participar a concursos de l'exterior. Us convidem a conèixer-lo en el següent enllaç:
PGI ENGINEERING

 
Per què hi ha Pimes que no aconsegueixen finançament?
A l'últim informe de CESGAR (Compañía Española de Reafianzamiento), s'indica que 200.000 pimes amb necessitat de recursos no van tenir accés al finançament, el que suposa la no creació de 500.000 llocs de treball. Per a aquestes societats és important el paper de desenvolupen les SGR's com Avalis.  Enllaç
Pròximament ens podràs trobar a:

II Congrès de APAE (Associació Professionals i Autònoms Europeu)
La presentació es farà el proper 2 de febrer a les 10h del matí per part de la periodista Esther Sardans, amb la presència de:
Generalitat de Catalunya
Xavier López García
Director General d'Economia Social i Cooperativa, i Treball Autònom
Montserrat Gatell i Pérez
Presidenta del Institut Català de la Dona
Diputació de Barcelona:
Rosa Serra Rotés
Coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local

A les 10.30h es farà una taula rodona amb el debat "Finançament per a la petita empresa", on participaran:
- Sra. Argelia Garcia, CEO & Founder at External Financial Management, S.L. (societat que dona finançament amb inversors privats).
- Sra. Neus Suriol, Responsable Comercial Avalis de Catalunya, SGR
- BANC SABADELL, Expert en finançament per a les PIMES.
- Sr. Xavier Pladevall, Gerent AP Europreven (Prevenció de Riscos Laborals).
- Sr. Oscar Tamarit, Fundador i President de APAE.


 
La nostra adreça és:
 

Avalis SGR

Gran Vía 635, 4a planta

Barcelona, 08010
Vols actualitzar el teu perfil o donar-te de baixa d'aquesta newsletters?